marți, 22 martie 2016

Sala pt. botez Timisoara

La Rousse sala de nunti

Sala pt. botez Timisoara direct in orasul de pe Bega te cheama cu scopul de a rezerva spatiul restaurantului la petrecerea anului. Restaurant LA ROUSSE detine trei locatii de rezervat la nunti, in functie de cati invitati doriti sa aveti, puteti inchiria sala 1 unde include garantat in tarife: incepand cu designul salii ajungand pana la pregatirea preparatelor veniti de prin timpul chefului cuprinzand si partea de servire. Foarte des clientii noi starnesc interes pt. sala de inchiriere in Timisoara, sfatuindu-se prin alte cunostinte care sau au pregatit evenimente in genul botezuri , majorate la restaurant fiind multumiti, ori au aflat despre sala de evenimente de pe de pe afise.

Aveti domiciulul in proximitate cu Strada Cetatea Alba? Atunci e super, de vreme ce restaurantul LA ROUSSE Timisoara se situeaza in apropiere de locuinta dvs..

Daca ati gandit sa alegi spatii pentru nunta, puteti sa inchiriati locatia restaurantului La Rousse , aci avem costul per fiecare meniu care este la valoarea de 149lei, costul este diferit in functie de ce contine meniul, meniul cerut de clientii localului e meniu "Delicate".

Localul pentru evenimente LA ROUSSE Timisoara


Retineti ca suntem in interiorul orasului Timisoara, acest aspect este un alt beneficiu pentru tine in caz ca te-ai gandit sa organizati petrecerea de nunta la pizzerie si aveti invitati de prin diferite comune ori chiarde prin alte judete din cauza faptului ca adesea diferite spatii pentru nunti ce sant in afara orasului, is de multe dati foarte greu de dibuit, si anumiti amici sau persoane invitate s-ar putea sa sa fie interesati de aceasta latura atunci cand se hotarasc ca sa participe la nunti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu